понеділок, 5 травня 2014 р.

Майстер клас від Сергія Герасимова



Для створення дешевої але ефективної агітаційної точки треба мати:
1. Совість, щоби вибрати за кого робити агітацію.
2. Бажання, аби заради цієї людини використовувати власну палатку і безкоштовно простояти біля народу свій вільний час і вихідні і в дощ і спеку.
3. Саму палатку.
4. Дозвіл від влади на проведення агітації.

Дозвіл мати дуже важливо, бо тільки но ми витягли намет, біля нас вже стояла міліція. Молодці діють оперативно. Але добре що у нас був дозвіл, а так би втратили день.

Палатку треба брати невеличку, аби там, у разі дощу, сховати агітаційні матеріали. Безперечно, палатка не буде виглядати так фешенебельно, у порівнянні з іншими наметами, але люди зрозуміють чому.

Цю палатку подарував мені мій друг Стас, з яким я люблю блукати по Карпатах! У ній може переночувати 2 людини. Правда не дуже просторо, але якщо хочеш спати, вранці прокидаєшся, як новонароджений і головне сухий! Ціну палатки -- не знаю. Напевно, гривень 800! Плюс --мінус. 

Намет важить 1 кг, розкладається, як Ви бачите однією людиною. Головне дуже не спішити, бо можна попсувати телескопічні розтяжки, тоді втратите агітдень, а це не припустимо за браком часу.

Для стабілізації палатки розкладаємо 4 металеві шайби. У нашому випадку шайби мали таку вагу, що, навіть шторм не зрушив би парус палатки з місця.


Автори ідеї - волонтери міста Львова!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прошу залишити свій коментар