вівторок, 20 травня 2014 р.

Танцювальний флешмоб у Львові



"Усі, хто братиме участь у танцювальному флешмобі на підтримку О.Богомолець - прошу зголоситися в приват! Потрібно обговорити деталі! Флешмоб відбудеться у четвер 22 травня о 19.00 у Львові на Площі Ринок. Долучаємося активніше!!! Дуже бракує людей!

Хочу закцентувати увагу на тому, що для участі у флешмобі не потрібно вміти танцювати, потрібно мати бажання)) Ніхто Вас не судитиме! Ми знайшли професійних танцівників для участі, а Всім іншим потрібно буде лише повторити декілька нескладних рухів. Відео з танцем я обов'язково викладу тут. Також будуть поширені детальні інструкції що? де? і як? робити. Долучайтеся і разом ми впораємося)

Якщо ти свідомий громадянин Українти, якщо ти готовий висловити свою позицію не сидячи на дивані, а танцюючи разом з нами на вулицях Львова - ПРИХОДЬ!!!Україні потрібні люди, що вірять у її майбутнє і не лінуються його будувати. Нам потрібні романтики, які готові йти за новим лідером навіть у ритмі танго) Підтримай ініціативу! Якщо ти не вмієш танцювати - ми навчимо, якщо ти не хочеш танцювати - приходь і подивись! Чекаємо кожного!"

Tamara Pastuch

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прошу залишити свій коментар