понеділок, 2 лютого 2015 р.

Плідний тиждень!

Непростий видався тиждень: передачі, маскувальні сітки, маскхалати, бійці, дзвінки, замовлення.... ніби все як завжди, але все пришвидшилось та інформації по об'ємах в три рази більше. А нас живих волонтерів не збільшилось, нажаль... Напишу все, що згадаю. бо навіть фотографувати не встигали. Передали передачу у Вінницький госпіталь для нашого пораненого Героя-кіборга, але поки передача приїхала, його вже перевели у Львівський госпіталь. Та нічого, поранені Герої не діляться на своїх і чужих, тому передача дісталась пораненим у Вінницькому госпіталі.
Маскхалати шиє увесь Сокальський район. Спочатку це була "Швейна десятка", але скоро, я думаю, ми до сотні дотягнемо :) Майстрині з с.Забужжя, с. Конотопи, с.Комарів, с. Волиця, с.Зубків, с.Завишень шиють вдень і вночі! Вже навіть неможливо порахувати кількість тих маскхалатів, бо вони відразу їдуть на схід. Хлопці відзвонюються і вдячності їхній немає меж. Якість супер, а ще пошиті з молитвою - це справжній оберіг. Історичне об"єднання "Холмщина" на чолі з Ольгою Реуковою теж інтенсивно взялись до роботи. Справа їхніх невтомних рук: нашоломники, балаклави, трьохпалі рукавиці з білого флісу, ну і труси.
Маскувальні сітки плетуть майже всі школи Сокальського району. В нас навіть виник дефіцит основи під маскувальну сітку. Тут нас виручили волонтери серед ув"язнених Сокальської виправної колонії №47, які теж щиро вболівають за нашу неньку-Україну, і почали плести основу під маскувальну сітку. Наша нація непереможна! згідні?
Трохи довантажили бус хлопців з ГО "Народне слово". Передача поїхала на схід України і вже дісталась цілі. Хлопці відзвонили, дуже дякували всі ВАМ! Передавали, що оборону тримають і здаватись наміру не мають! Слава Україні!
Ледь не забула! Ми розпочали збір коштів на тепловізор для артелеристів з 80-ки. І доволі успішно. В цьому нам допоміг отець Тарас Звір. Громада с. Ванів та с. Глухів зробила внесок у сумі майже 8000 тисяч гривень. Велике дякую отцю Петру Звіру за наданий автомобіль для перевезення продуктів харчування, які збирала громада обох сіл для наших хлопців.

Сітка від волонтерів з Сокальської виправної колонії №47


Віктор Середюк з ГО "Народне слово"

Маскувальна сітка з с.Лещатів

Ольга Реукова з ІО "Холмщина"



Немає коментарів:

Дописати коментар

Прошу залишити свій коментар