четвер, 5 лютого 2015 р.

Зустріч з випускниками!

Дорогі наші одноклассники! Звертаємось до вас в переддень «Зустрічі з випускниками» не просто так, а як волонтери! Нам потрібні гроші на дві дорогих, коштовних, але дуже необхідних покупки. Перше це -безпілотник. Характеристика: 15 -20 км дальність польоту, gps навігація, 3 500 м висота польоту, онлайн зйомка, запис на 2 камери. Його для нас погодився зробити Андрій Умрихін. Він вже комплектував безпілотники для армії. Коштує він приблизно 3000 доларів - це ціна запчастин, все решта Андрій зробить безкоштовно. Наразі зібрано 350 грн і 50 дол . Проблема в тому, що запчастини до нього замовляються в Китаї (прийдуть через 2-4 тижні), а потім навчання для оператора 10 - 15 днів. Що робиться на сході і наскільки це потрібна річ надіюсь розказувати не потрібно.
На
ступна річ, яка потрібна була ще на вчора, але котра коштує великих грошей це тепловізор PULSAR HD50S - 2750 євро, зібрано 50 євро і 10500 грн. Він є вже на складі у волонтерів у Львові. Тільки збиремо потрібну суму, відразу ж завезем.
Тепер для кого. Г
ерої - артилеристи з 80 бригади, 2 батальйон. Вони на даний момент там, де найбільше стріляють. Де конкретно сказати не можемо. Їхній командир - це артилерист від Бога. Був на пенсії, літом знову призваний до лав ВСУ. Написав комп’ютерну програму для більш точного попадання. Але для повного щастя, як кажуть треба було б безпілотника. Наше верховне керівництво цей командир не жалує, і тому про точне перебування цих хлопців наше «дороге» командування не знає. І тому хлопці майже в повному складі живі. Тепер про життя. З сторони наших ворогів є команда їх знайти і знищити. В полон таких не беруть, вбивають на місці. Тепловізор в цій ситуації допоміг би їм врятувати життя.
Тепер,
що до грошей, якщо хтось має можливість і бажання допомогти матеріально зв’язуйтесь з нами через особисті повідомлення, через телефон (093-859-33-09, 098-320-45-40), або якимось іншим способом.
 Дякуємо!

1 коментар:

  1. На підтвердження вище написаному
    http://expres.ua/news/2015/02/06/125725-bandyty-dnr-bisnuyutsya-vluchnu-ukrayinsku-artyleriyu-vvely-strilciv-smertnu

    ВідповістиВидалити

Прошу залишити свій коментар